Schriftelijke heksencursus

Heb je behoefte aan theorie over hekserij gecombineerd met praktische oefeningen en huiswerkbegeleiding? Dan is de schriftelijke cursus misschien wel iets voor jou.

Deze schriftelijke cursus heb ik in 2008 geschreven en in 2015 volledig herschreven. Vanaf 2017 is het mogelijk om de cursus niet alleen digitaal maar ook als geprinte versie te bestellen. Het bijpassende heksenpakket is niet verplicht, maar wel een leuke aanvulling op de schriftelijke cursus.  

De voordelen:

  • iconje kunt de cursus thuis volgen en hoeft dus niet te reizen
  • iconje kunt je eigen tempo volgen en zo de tijd nemen die jij nodig hebt
  • iconje kunt de teksten teruglezen en hebt zo een prachtig naslagwerk
  • iconje hebt de mogelijkheid huiswerk in te sturen en zo tips en feedback te krijgen
  • iconje kunt je vragen per mail aan mij stellen of op het besloten Facebookforum aan medecursisten
20171124_141909_resized.jpg

Elk deel omvat theorie, oefeningen zodat je praktisch aan de slag kunt en een huiswerkstencil. Mijn ervaring is dat cursisten gemiddeld 2 weken over een deel doen. In die tijd kun je je de onderwerpen eigen maken, alle oefeningen doen en de leerstof laten bezinken. Maar je kunt het huiswerk insturen wanneer het je uitkomt, dat kan tot 2 jaar na start van de cursus. Dit zit bij de prijs inbegrepen!

Als je de schriftelijke heksencursus hebt gevolgd, kun je gemakkelijk instappen in de heksenopleiding of deelnemen aan losse workshops of jaarfeestvieringen. Die vormen een mooie aanvulling op wat je leert en helpen je de theorie nog meer in de praktijk te brengen.

Je kunt op elk moment met de cursus beginnen door je in te schrijven via info@nanaya.nl

Lees hier meer achtergrondinformatie over de schriftelijke heksencursus.
20180302_124559_resized2.jpg

Inschrijven

De prijs van deze cursus via de mail is 97,50 euro (incl. btw).

Voor dit bedrag krijg je alle twaalf de delen via de mail als PDF en de huiswerkstencils als Word-bestand, huiswerkbegeleiding, mogelijkheid tot het stellen van vragen aan een ervaren heks en als je al het huiswerk instuurt, ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Ook krijg je toegang tot het besloten heksenforum op Facebook.
De prijs van deze cursus via de post is €149,50 (incl. btw).

Je ontvangt alle delen geprint thuis in een bijpassende multomap. Daarnaast zit ook in deze prijs natuurlijk de huiswerkbegeleiding inbegrepen, de mogelijkheid tot het stellen van vragen en als je al het huiswerk instuurt, ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Ook krijg je toegang tot het besloten heksenforum op Facebook.
Vind je het leuk om direct de juiste spulletje te ontvangen?
Bestel dan het heksenpakket met je cursus per post. Dit pakket zit vol mooie materialen die echt een aanvulling vormen op de schriftelijke cursus.
Het heksenpakket kost €45 en is alleen bij de schriftelijke cursus te bestellen. Het pakket stel ik met liefde en plezier voor je samen en alles wordt in de cirkel gezuiverd.

Copyright © Nanaya, 2021