Image
Mijn eerste boek is onderdeel van jaarrond.com, waar leven volgens de seizoenen centraal staat. Het boek komt 3 juni uit en kost €23,95.

Je kunt het boek nu in de voorverkoop reserveren via info@nanaya.nl Bestel en betaal je tussen 1 mei en 1 juni dan ontvang je het boek rond 3 juni thuis met een mooie kruidenkaart en betaal je geen verzendkosten.

Korte inhoud:
Een jaar rond geluk laat zien dat elke periode van het jaar ons iets te leren heeft. De cyclus van het leven bestaat niet alleen uit groei en bloei, maar ook uit verval en stilstand. Door praktisch aan de slag te gaan met thema’s gekoppeld aan de seizoenen creëer je meer balans in je leven en ruimte voor geluk.

De afgelopen eeuwen zijn we als mens steeds verder van de natuur af komen te staan. Door alle technologische ontwikkelingen kunnen we het allemaal beter, sneller en efficiënter. We hebben de natuur niet langer nodig. Of toch wel?

We raken er inmiddels van doordrongen dat we anders met de aarde om moeten gaan als we die leefbaar willen houden voor onze groeiende populatie. Dat wil echter niet zeggen dat wijzelf meer in verbinding staan met de natuur. Door de drukte van alledag vergeten we het belang van loslaten, bezinnen en dankbaarheid ervaren. De seizoenen nodigen ons uit om hier elk jaar bij stil te staan.

Copyright © Nanaya, 2021